Pozor! Karate zveza Maribor vpisuje nove člane. Vpisujemo najmlajše in tudi tiste, ki verjamejo da nikoli ni prepozno. Zahtevek za vpis lahko oddate preko spletnega obrazca, kjer izberete klub pri katerem se želite vpisati in počakate, da vas odgovorni kontaktirajo.

Novo šolsko leto je kot nalašč ustvarjeno za preizkušanje novih aktivnosti. Karate je šport, ki malo vzame in da veliko.

Za vse starostne skupine:

– KARATE VRTEC (5,6 LET)
– OTROŠKI KARATE (7-10) IN (11-15)
– KARATE ZA MLADINO, ŠTUDENTE, STARŠE
– REKREACIJA ODRASLI (anti-stresna karate vadba)

Vsi, ki želite spoznati karate kot šport ali veščino ste vabljeni na ogled treningov. Za lažjo predstavo in mnenje se lahko v tem času tudi priključite vadbi.

– nudimo strokovno vodene treninge čez vse leto,razen počitnic
– omogočamo zdravo gibanje in razvoj vitalnih življenskih funkcij
– preveč je nasilja, alkohola, droge, zato treniraj karate.

Zaradi velike pestrosti in vsestranskosti karateja, lahko karate kot šport ali rekreacija, postane zdrav način življenja, zato NAREDITE NEKAJ ZASE in se priključite vadbi! V poletnih mesecih se lahko prijavite na ogranizirane mednarodne kampe, kjer združite zdravo z zabavnim. Možnih aktivnosti je ogromno, zato ne oklevaj preveč in zagrabi priložnost.

Članarnine so stvar posameznih društev, zato informacije dobite neposredno od klubskih predstavnikov.

Vpisi